Radović: Svi koji su odgovorni za haos u Budvi u protekla tri mjeseca moraju odgovarati, Džaković da bude primjer obračuna države sa političkom korupcijom
Krsto Radović, Foto: RTV Budva

Obraćanje predsjednika Skupštine opština Budva

Radović: Svi koji su odgovorni za haos u Budvi u protekla tri mjeseca moraju odgovarati, Džaković da bude primjer obračuna države sa političkom korupcijom

Novoimenovani predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović poručio je da će svi oni koji su odgovorni za haos u kome našla Budva prethodna tri mjeseca, nasilnim preotimanjem vlasti uz kupovinu odbornika, odgovarati pred oslobođenim institucijama. On je naglasio da na primjeru kupovine odbornika Stevana Džakovića, država treba da građanima pokaže kako se ophodi prema političkoj korupciji.

“Slučaj odbornika Džakovića očekujem da bude procesuiran pred oslobođenim institucijama i da će se jednom u Crnoj Gori stati sa sa kupovinom odbornika i da će gospodin Džaković biti taj koji će biti prvi procesuiran, jer je kupljen”, naglasio je Radović nakon imenovanja, prenose "Vijesti".

On je poručio da procesuiranje očekuje i ministarka javne uprave Suzana Pribilović.

“Svi oni koji su odgovorni za nasilno preotimanje vlasti, demoliranje Opštine, suzavac , hapšenje i prebijanje i isleđivanje građana Budve će odgovarati. Svi će odgovarati pred oslobođenim institucijama sistema, jer sada nažalost te institucije nijesu oslobođene. Budite sigurni da dok budem obavljao funkciju da ću istrajavati da svi koji su nanijeli zlo ovome gradu moraju odgovarati. To građani Budve i Crne Gore ne smiju da posumnjaju ni jednog trenutka. Svi oni koji su prihvatili onakvu vlast i onakav način funkcionisanja će odgovarati na odredjeni način, nakon što se oslobode institucije u ovoj državi.”, kazao je Radović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.