Jelena Karleuša na garderobu mjesečno potroši više od 41 hiljade eura(FOTO)
Jelena Karleuša, foto: Instagram

Jelena Karleuša na garderobu mjesečno potroši više od 41 hiljade eura(FOTO)

Pjevačica Jelena Karleuša važi za modnu ikonu, iako se njeno pjevanje s vremena na vrijeme dovodi u pitanje.

Međutim, istina je ta da ukoliko želite da svakodnevno izgledate kao sa modne piste, pored dobrog ukusa morate imati i puno para.

Jedan od Karleušinih fanova na Instagramu pokrenuo je “stranicu” ili “profil” koji se bavi isključivo objavljivanjem cijena Jelenine garderobe. Interesantno je da on svoj profil apdejtuje na dnevnom nivou, te nakon svake Karleušine fotografije objavi i koliko košta ono što pjevačica trenutno nosi na sebi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JKsLOOKBOOK (@jkslookbook) on

Informacije su provjerene, s obzirom na to da neimenovani vlasnik profila pretražuje sajtove velikih modnih brendova čiju garderobu Jelena nosi. Tako na primjer jedna Jelenina dnevna modna kombinacija iznosi nešto više od hiljadu i po, ili dvije hiljade eura. Ukoliko se to upotpuni sa štiklama, torbama, minđušama, satovima, prstenjem i sličnim nakitom – Jelena na garderobu troši više hiljada eura na dnevnom nivou.

Ukoliko se to sve sabere i izračuna, Karleuša u prosjeku mjesečno na garderobu potroši više od 41 hiljade eura, ili više od 104 prosječne srpske plate. To i nije toliko iznenađujuća informacija s obzirom na to da jedan njen nastup u beogradskom klubu košta između 25 i 50 hiljada eura, a i sama pjevačica često navodi da “ima bogatog supruga”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JKsLOOKBOOK (@jkslookbook) on

Iako njeni stavovi i komentari izazivaju oprečne reakcije, jedno je sigurno: stil joj gotovo niko ne osporava.

Bilo da se radi o objavama na Instagramu ili o nastupima i žiriranju u “Zvezdama Granda”, Karleuša uvijek izaziva pažnju javnosti zbog svojih smjelih modnih kombinacija. Ona je svojevremeno završila i na sajtu Kim Kardašijan kao “žena dana”, a američka voditeljka Vendi Vilijams navodila je u svojim emisijama da Bijonse i njen stilista kopiraju našu pjevačicu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.