Karleuša najavila
Jelena Karleuša

Sumnja se na saradnju sa Pablom Vitarom

Karleuša najavila "La bombu"

Jelena Karleuša ovih dana je u centru pažnje zbog suđenja i polemika sa drugim javnim ličnostima, ali se trudi i da svoje obožavaoce na društvenim mrežama obraduje informacijama vezanim za novitete u njenoj karijeri.

Konkretno, veliku pažnju izazvala je najavom pjesme "La bomba" na "Instagramu". Postavila je tek nekoliko sekundi ove numere, da fanovi naslute kako će to da zvuči, i u komentaru na engleskom napisala "Loading" ("Učitava se").

Šuška se da se radi o duetu sa poznatim brazilskim muzičarem, transvestitom Pablom Vitarom,  prenose Novosti.

Brzo su se, očekivano, nanizali mnogobrojni komentari sa izlivima oduševljenja i ljubavi - "Jedva čekamo", "Volimo te, Jelena"... 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.