Restoran Spot u hotelu Čedi  ponovo će se otvoriti 19. maja
Foto: Luštica Development

Luštica Bay

Restoran Spot u hotelu Čedi ponovo će se otvoriti 19. maja

Restoran Spot u hotelu Čedi u Luštica Bay-u ponovo će se otvoriti 19. maja, u skladu sa pravilima Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) i Vlade.

"U toku su detaljne pripreme otvaranja kako bi postavka restorana omogućila propisano fizičko odstojanje među gostima. Implementirani su i striktni higijensko-sanitarni protokoli, uz zadržavanje visokog standarda usluga i luksuza na koji su gosti već navikli", saopšteno je iz Luštice Bay-a.

Oni su kazali da je šef kuhinje Jamie Hagan pripremio novi uzbudljiv jelovnik sa zanimljivim kulinarskim iznenađenjima i sezonskim specijalitetima.

Besplatan parking ispred hotela Chedi obezbijeđen je za sve goste restorana Spot kako bi se olakšala socijalna distanca i obezbijedio lak pristup.

"Hotelski tim s nestrpljenjem iščekuje da iznova ugosti posjetioce, kako bi ponovo mogli da uživaju u sunčevim zracima na prostranoj i udobnoj terasi u marini Luštica Bay“, zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.