Velja Spila nova uređena plaža u Luštici Bay-u
Foto: Luštica Bay

Uskoro otvaranje Almara Luštica Bay

Velja Spila nova uređena plaža u Luštici Bay-u

Posjetioci Luštice Bay i uvale Trašte na tivatskom dijelu poluostrva Luštica ovog ljeta moći će da uživaju u kupanju i sunčanju na uređenoj plaži Velja Spila (Pecka), do koje će se po prvi put stizati uređenim prilazom a ponudiće osposobljeni parking prostor i plažni bar sa plažnim mobilijarom, navodi se u saopštenju Luštice Bay.

"Velja Spila važi za oazu mira i uživanja za ljubitelje plaža na otvorenom moru, van naseljenih mjesta, i nalazi se u zoni novog turističkog grada na Jadranu, Luštici Bay. Plaža dužine oko 100 metara obuhvata površinu od 1420 metara kvadratnih od čega će oko polovine kupališta imati status javne plaže i neće sadržavati plažni mobilijar", navodi se u saopštenju.

Oni su istakli da će mali plažni bar “21 beach club” sa terasom kojim upravlja privatni operater nalaziti u zoni sa plažnim mobilijarom a gostima će od 9 do 20 časova biti dostupni tuševi, spasilačka služba ali i zabava u vidu lajv bend i di-džej nastupa svakoga dana od 16 do 19 časova.

"Pored plaže hotela Čedi i kupališta Velja Spila, uskoro se očekuje otvaranje Almara Luštica Bay plažnog kluba na Oblatnom čime se Luštica Bay pozicionira kao destinacija uređenih plaža izuzetne ljepote", poručuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.