Zenka: Vaskrs da donese dobro zdravlje, mir i porodičnu sreću u domove vjernika koji ga proslavljaju
Mehmed Zenka

Zenka: Vaskrs da donese dobro zdravlje, mir i porodičnu sreću u domove vjernika koji ga proslavljaju

Povodom nastupajućeg velikog hrišćanskog praznika Vaskrsa, uvaženom pravoslavnom sveštenstvu i svim građanima i građankama koji ga slave u ime Ministarstva za ljudska i manjinska prava i svoje ime upućujem najiskrenije čestitke.

Ženka je kazao da ovaj Vaskrs dočekujemo u uslovima pandemije izazvane korona virusom koja je pogodila cijeli svijet.

Dodajući da nam je zato potrebno da jačamo zajedništvo, pružamo podršku i iskreno saosjećamo jedni sa drugima.

"Neka ovaj Vaskrs vjernicima/ama koji ga proslavljaju bude prilika da u svojim domovima sa svojim najmilijima sačuvaju vjeru u povratak boljeg stanja, jačaju svoju vjeru i dijele radost i sačuvaju mir u srcima, shodno okolnostima koje su nas zadesile. Želim da praznične dane provedete u dobrom zdravlju, miru i porodičnoj sreći", poručio je Zenka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.