Pobjeda

"Traže ponovno prebrojavanje glasova"

"DUA počela neformalne razgovore o formiranju vlasti sa DPS-om"

Lider DUA Mehmed Zenka je kazao da je ta partija spremna koliko je danas da fromira koaliciju sa Forcom i DPS-om.

On je u izjavi za Antenu M rekao da je DUA počela neformalne razgovore o formiranju vlasti sa lokalnim predsjednicima DPS-a i dodao da njihova oponencija, URA i Demokrate, traže ponovno prebrojavanje glasova, promjenu izbornu volju građanja i manjkavost izbora.

„Izborna komisija je preokupirana zahtjevima za uvid u dokumentaciju, u biračke spiskove. Dva tri dana se time bavimo i gledamo kako probaju da eventualno ponavljaju glasanje na nekom biračkom mjestu kako bi još jednim podizanjem tenzija postigli da uzmu još jedan mandat“, poručio je lider DUA. 

Zenka navodi da je njihova partija spremna koliko je danas da fromira koaliciju sa FORCOM i DPS-om.

Govoreći o manjinskoj vladi Zenka kaže da je njihov stav jasan da procrnogorske partije treba da čine vladu, dodajući da kako su krenuli pregovori, manjinske vlade neće ni biti, piše CdM.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.