Korisnici Telekoma u Crnoj Gori i Hrvatskoj imaju teškoće u radu interneta
Foto: Telekom

Korisnici Telekoma u Crnoj Gori i Hrvatskoj imaju teškoće u radu interneta

Određeni broj korisnika Telekomovog interneta trenutno se suočava sa poteškoćama u radu interneta.

''Ekipe Crnogorskog Telekoma rade na tome da smetnje otklone u što kraćem roku, o čemu će korisnici biti obaviješteni. Zahvaljujemo na razumijevanju'', saopšteno je iz crnogorskog Telekoma.

Slično obavještenje objavljeno je i na sajtu hrvatskog Telekoma.

''Uslijed posljedica potresa koji su jutros pogodili Zagreb može doći do poteškoća u funkcionisanju interneta. Svi naši stručnjaci su na terenu i preduzimamo sve kako bismo osigurali stabilno korištenje usluga. Izvinjavamo se korisnicima ukoliko će imati povremene poteskoće u korištenju podatkovnih usluga'', navedeno je na sajtu telekoma Hrvatske.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.