Mastercard i Telekom doniraju Crvenom krstu za program „Briga o starijima“
Foto: Telekom.me

Za svaki račun plaćen karticom Telekom poklanja gigabajte

Mastercard i Telekom doniraju Crvenom krstu za program „Briga o starijima“

Za svaku transakciju koju korisnici Telekoma u naredna dva mjeseca obave kroz Telekom ME aplikaciju plaćajući račune Mastercard® platnom karticom, kompanije Mastercard i Telekom doniraće 0,50 eura Crvenom krstu Crne Gore, za program ''Briga o starijima'', saopšteno je iz Telekoma.

Kako su naveli iz Telekoma, korisnicima će na poklon dati 5 gigabajta interneta koje mogu sami iskoristiti ili pokloniti.

"Donacija Mastercarda i Telekoma biće usmjerena na pružanje pomoći starijim osobama u ruralnim područjima Crne Gore, pojašnjavaju iz ovih kompanija. Naime, za veliki broj starijih i samačkih domaćinstava, posebno na sjeveru zemlje, teško je osigurati kontinuiranu pomoć i podršku. Crveni krst zato nastoji da im kroz terenski rad dugoročno pomogne nabavkom stvari nephodnih za svakodnevni život", saopšteno je iz kompanije.

Pojasnili su da će plaćanjem računa karticom Mastercard kroz Telekom ME aplikaciju korisnici Telekoma dobiti i 5 GB za surfovanje u najbržoj mreži.

"Gigabajti su validni 30 dana od dana aktivacije, a mogu ih koristiti na svom postpejd broju ili ih pokloniti drugom postpejd broju registrovanom u istoj aplikaciji. Bilo da gigabajte zadržavaju za sebe ili ih poklanjaju, potrebno ih je aktivirati u Telekom ME aplikaciji (Glavni meni – Program nagrađivanja – 5 GB Promo–Mastercard)", napominju iz Telekoma.

"U skladu sa opredjeljenjem da poslujemo dobro čineći dobro, kompanija Mastercard osnažuje pojedince da započnu inicijative i dožive iskustva kojima će doprinijeti boljitku zajednice u kojoj žive. Veoma smo ponosni što smo zajedno sa inovativnim partnerom kao što je Crnogorski Telekom, dio kampanje koja će ne samo prukupiti sredstva za pomoć starijim licima, već i podići svijest u Crnoj Gori o potrebi za tim“, dodala je Jelena Ristić, direktorka za tržišta Crne Gore, Srbije, i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard.

"Vrijeme iza nas pokazalo je da digitalni servisi i aplikacije poput naše nisu tek alternativa već često sigurnija i jednostavnija opcija ili realna nužnost pri obavljanju svakodnevnih obaveza. Zato želimo da ohrabrimo korisnike da nastave da ih koriste kako bi na lakši, brži i sigurniji način, iz svog doma, izmirivali obaveze. Osim što će na taj način doprinijeti projektu Crvenog krsta usmjerenom na posebno osjetljivu stariju populaciju, od nas će dobiti 5 GB interneta za surfovanje u zvanično najbržoj mobilnoj mreži u Crnoj Gori, za koje sami mogu da odluče da li će ih zadržati ili pokloniti nekome“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Telekomu.

Telekom ME aplikacija je besplatna za preuzimanje na Google Play i App Store-u, i dostupna je za sve Android i iOS pametne uređaje. Nakon što u aplikaciju unesu podatke o servisima koje koriste, korisnici će na početnoj strani dobiti informaciju o posljednjem računu koji Mastercard platnom karticom mogu platiti u dva koraka.

Akcija počinje danas i traje do 30. septembra, a važi za sve servise Telekoma.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.