Beker o Đokoviću: On je najveći profesionalac na svijetu, 100% je u tenisu
Đoković i Beker

Beker o Đokoviću: On je najveći profesionalac na svijetu, 100% je u tenisu

Legendarni Njemac Boris Beker izjavio je da je Novak Đoković najveći profesionalac od svih tenisera današnjice.

Bivši trener srpskog asa poručio je da je u novoj eri prvi počeo tako da se ponaša Ivan Lendl.

Upravo je Lendl bio veliki rival Bekera tokom 80-ih godina prošlog vijeka.

"Veoma cijenim Lendla. Jedan je od najboljih trenera na svijetu. On je bio prvi koji je 100 odsto profesionalac, danas je u tome Đoković najbolji", rekao je Beker.

Beker je dalje pojasnio.

"Lendl je činio sve, od toga da popravlja udarce, do rada sa fiziterapeutom do dijete. Lendl je bio pionir svega što Novak radi danas". Lendl je 270 nedelja bio na prvom mjestu ATP liste i po tome je četvrti najuspješniji ikada, nakon što ga je baš Đoković nedavno prestigao i sada ima 281.

Ispred aktuelnog svjetskog broja jedan su samo Pit Sampras (286) i Rodžer Federer (310).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.