Podgoričanin prevaren: Dao 33.000 eura za stan koji ne postoji!
Ilustracija

Podnesena krivična prijava

Podgoričanin prevaren: Dao 33.000 eura za stan koji ne postoji!

Policija u Podgorici podnijela je krivičnu prijavu protiv Ž.J. (45) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prevara.

On je, kako se sumnja, u namjeri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist, doveo u zabludu M.K. iz Podgorice lažnim prikazivanjem i prikrivanjem činjenica.

"Ž.J. je sa M.K., kako se sumnja, zaključio kuporodajni ugovor za izvjesnu stambenu jedinicu u Podgorici koja zapravo nije postojala, te je na taj način održao u zabludi M.K. i oštetio ga za iznos od 33.000 eura", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.