Tri godine užasa: Natjerao je da potpiše ugovor pa postala njegova
Andželik, foto: Screenshot/Facebook

Tri godine užasa: Natjerao je da potpiše ugovor pa postala njegova "robinja", a on njen "gospodar" (VIDEO)

Andželik (22) iz Balarata u Australiji, imala je samo 16 godina kad je na nekoj žurki upoznala Tomasa Dženingsa, s kojim je bila tri godine u vezi. U toj vezi, on je bio ''gospodar'', a ona njegova ''robinja''.

Ubrzo nakon što su se upoznali, uselila se kod njega, a on ju je natjerao da potpiše ugovor između ''gospodara i potčinjene'', pišu Novosti.

"Mislila sam da se to odnosi na iznajmljivanje kuće, a kad sam potpisala rekao mi je: ''Sada sam ja gospodar, a ti si mi potčinjena, što znači da si moja robinja'' izjavila je Andželik.

Andželik je opisala kako ju je Dženings posipao ljutom paprikom dok se tuširala, zaključavao u boks za pse, kako joj je stavljao pseću ogrlicu oko vrata i tjerao je da hoda četvoronoške.

"Ubijedio me je da je to što radi u redu i da sam sve to zaslužila", rekla je Dženings.

Andželik nema prijatelje, ni porodicu, pa nije imala kome da se obrati za pomoć. Mučenje se nastavilo sve dok jedan od njegovih prijatelja nije vidio koliko je mršava i uplašena.

Pokušao je da nahuška psa na nju, uhvatio ga je za ogrlicu i naredio mu da je ubije. Ozbiljno je namjeravao da ga pusti na nju izjavio je njegov prijatelj Kris Born.

Born je Andželik dao uređaj za dizanje uzbune i došao je kad ga je pozvala, a Dženingsa je ubjedio da policija hoće da je sasluša zbog vatrenog oružja.

Dženings je optužen za više od 20 prestupa, od kojih su neki odbačeni nakon što u okviru nagodbe priznao krivicu za 11. Osuđen je na dvije godine i osam mjeseci zatvora, između ostalog, zbog nezakonitog lišavanja slobode, oružanog napada, huškanja psa na ujedanje.

Dženings je nedavno oslobođen i Andželik je odlučila da izađe u javnost kako bi upozorila druge da ga se klone.

"Niko više nikada ne treba do doživi tako nešto" rekla je ona.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.