Rukometašice Budućnosti savladale švedski Savehof
Foto: ŽRK

U gostima

Rukometašice Budućnosti savladale švedski Savehof

Rukometašice Budućnosti savladale su u gostima švedski Savehof 33:24 u utakmici četvrtog kola glavne runde Lige šampiona. Plave su gubile na poluvremenu 17:15 ali su odličnom igrom u nastavku došle do treće pobjede.

Podgorički tim prvi međusobni duel pred svojim navijačima dobio je 30:25. U svojoj dvorani slavio je i protiv Krima 30:28, a jedini poraz upisao je na gostovanju Đeru 26:24.

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je MIlena Raičević sa osam, Đurđina Jauković je postigla šest, a po gol manje Jovanka Radičević i Barbara Lazović.

U švedskom timu, koji je bez pobjede u glavnoj rundi, najbolja je bila Ema Fernis Ekelman sa devet golova.

Budućnost u narednom kolu 1. marta dočekuje Đer, dok u posljednjem kolu šest dana kasnije gostuje Krimu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.