OO DPS Budva: Carević da sređuje haos umjesto što promoviše litije sa opštinskog fejsbuka
OO DPS Budva

OO DPS Budva: Carević da sređuje haos umjesto što promoviše litije sa opštinskog fejsbuka

Nakon apsurdnih i paradoksalnih scena, neviđenih do sada, da jedan gradonačelnik blokira saobraćaj u gradu na čijem je čelu, Marko Carević, prvi čovjek Budve, otišao je u svojoj bahatosti i korak dalje, otvoreno zloupotrebljavajući zvanični fejsbuk nalog opštine u dnevno političke svrhe, kazali su iz OO DPS Budva.

"Naime, na opštinskom fejsbuk nalogu Carević konstantno poziva građane Budve na aktuelne protestne litije i molebane, ne mareći što na taj način grubo zloupotrebljava pomenuti nalog. Ovakva uzurpacija opštinskog sredstva oglašavanja jasno pokazuje da Carević nije predsjednik svih građana Budve, već da brine isključivo o interesima svojih birača i svojih istomišljenika", naveli su izOO DPS Budva.

IZ DPS-a kažu da je očigledno da je Careviću bitnije da promoviše i veliča samog sebe kao predvodnika pomenutih protesta, da se bavi  litijama i Svetosavskim akademijama, nego da obavlja poslove iz svojih nadležnosti i ovlašćenja, odnosno da sanira brojne nagomilane probleme Budve.

"Zato mu predlažemo da malo skrene mimo standardnih litijaških ruta, pa prošeta i pogleda i  druge djelove  opštine. Imao bi šta da vidi. Tako bi, za početak, recimo mogao da obiđe Petrovac koji se nalazi u potpunom haosu, sa sve raskopanim ulicama koje ova vlast drži u takvom stanju više od dva mjeseca?! I na kraju, da podsjetimo Carevića, ukoliko je zaboravio,  da je turistička sezona na pragu a da ovaj grad ne živi od protesnih šetnji već od turizma, te mu  poručujemo da svoju pažnju sa organizacije litija preusmjeri na konkretne probleme koji muče njegove sugrađane, i počne da sređuje haos u koji su on i njegovi koalicioni partneri doveli budvansku opštinu", zaključuju iz OO DPS Budva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.