DPS Budva: Radoviću predlažemo da se u pauzi od glumatanja koncentriše na potragu za dobrim advokatom
DPS Budva

DPS Budva: Radoviću predlažemo da se u pauzi od glumatanja koncentriše na potragu za dobrim advokatom

Smijenjeni predsjednik skupštine, odbornik Krsto Radović, još jednom je potvrdio da je sporedan glumac u predstavi koju režiraju njegovi nadređeni iz Podgorice, koji su takođe, po ko zna koji put, svoje usluge iznajmili drugima, kazali su iz OO DPS Budva.

"Da je Radović svoju nečasnu ulogu preuzeo ne razmišljajući o posljedicama i pravnim konsekvencama, bilo je jasno još od dana kad je razapeo šatore ispred zgrade opštine Budva, pripremajući teren za linč odbornika. Ovog puta nalogodavci su mu osmislili novi performans, u kojem Radović teatralno cijepa dokumenta, dok nezakonito snima svoje koleginice. Predlažemo da se u pauzi od glumatanja, koncentriše na potragu za dobrim advokatom, koji će mu zbog prijava koje se gomilaju, biti prijeko potreban", poručuju iz budvanskog DPS-a.

Podsjetimo, Radović je danas pocijepao odluku o njegovom i razrješenju predsjednika Opštine Marka Carevića, koju su danas u skupštinsku službu donijele da ovjere odbornice Crnogorske i DPS-a Anđela Ivanović i Snežana Kuč.

Slubenazabiljeka

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.