DPS Budva: Političke inspiratore znamo, pronaći hitno počinioce
DPS

DPS Budva: Političke inspiratore znamo, pronaći hitno počinioce

Povodom vandalskog, necivilizovanog čina paljenja crnogorske zastave, izražavamo žaljenje što se to desilo u našoj Budvi. Jasno je ko su inspiratori takvog čina, koja politika stoji iza toga., kazali su iz OO DPS Budva.

"Oni koji ne ustaju na himnu, koji više vole tuđe države od svoje, koji navijaju za tuđe reprezentacije. I oni koji ne reaguju ni na to što već mjesec dana nema državne zastave u Petrovcu, na jarbolu ispred Castell. Oni koji bi drugim putem a ne u EU...Crnogorska zastava se opet vijori na istom mjestu, i vijoriće se vječno, a mi vjerujemo da će nadležni organi pronaći počinioce", poručili su iz budvanskog DPS-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.