Poslušajte novi singl Jelene Rozge u 2020.
Jelena Rozga

Poslušajte novi singl Jelene Rozge u 2020. "Sveto pismo" (VIDEO)

Danas je tacno u podne na svom YouTube kanalu, jedna od najpopularnijih pjevacica regiona, Jelena Rozga, prestavila novi singl pod nazivom “Sveto Pismo”

Oko ove pjesme i prije nego što je ugledala svjetlost dana, podigla se velika prašina.

“Sveto Pismo” nosi poruku i obraća se ženama i muškarcima, u svom podtekstu noseći pitanje “da li je ljubav zaista dovoljna”?

Spot za ovu numeru je snimljen u lijepom Dubrovniku a Jelena je opet uspjela da nam tom prilikom prenese svaku emociju koju je osjetila u pjesmi koja je očigledno veoma ganula.

“Veoma sam uzbuđena zbog nove pjesme, moćna je, podstiče nas sve na razmišljanje i nameće pitanje koje i sama sebi postavljam, da li je ljubav zaista dovoljna da jedan odnos opstane i preživi sve lomove“?  - izjavila je Jelena koja će večeras u Beogradu premijerno izvesti “Sveto Pismo” na ovogodišnjoj manifestaciji “Music Awards Ceremony” čiji prenos možete pratiti i putem malih ekrana.

Spot potpisuje Dario Radusin, a pjesmu Tonči i Vjekoslava Huljic.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.