Suze lijepe Splićanke ujedinile region
Rozga: Jedan dio mene pjevao je iz bola

Balada koje je oborila rekorde

Suze lijepe Splićanke ujedinile region

Poslednju sedmicu nađ region je bio složan oko jedne stvari. Davno se nije desilo da šest zemalja zajedno osjeća istu emociju, pusti suzu i iznova sluša jednu ženu. Jelenu Rozgu.

Pjesma “Moje proljece” prelijepe Splićanke najslušanija je u cjelom regionu i iz koje god zemlje da otvorite you tube na naslovnoj stranici prikazaće se emotivan lik Rozge iz spota koji je za samo sedam dana pogledalo preko 2 miliona ljudi.

Pjesma "Moje proljeće” koju potpisuje Emina Jahović, svoje premijerno izvođenje dozivela je na prestižoj nedavno održanoj ceremoniji pod nazivom “Music Awards Ceremony” u Beogradu.

Tom prilikom bez mnogo sporednih efekata Jelena Rozga je na bini izvela numeru koja je punu Štark Arenu ostavila nijemom. Iz publike se čuo jecaj i uzdisaji a ispraćena je nezapamćenim ovacijama.

"Ova žena zaslužuje sve najbolje. Isplakala sam dušu" , "Bože ja muško i idu mi suze, svaka čast", "Nisam očekivala da će me jedna balada ovako okupirati... ikad" samo su neki od komentara koji su joj uputili obožavatelji.

Ovo je takođe i rekordni broj pregleda u tako kratkom roku u dosadašnjem opusu Jelene Rozge, naročito za jednu numeru koja je balada i koja ne podliježe samo aktuelnim trendovima već govori mnogo više. 

JelenaRozga

“Ne znam zaista šta bih rekla, ovo je premotivno za mene, donijela sam pjesmu iz srca, suza koja je iz mene pala bila je kao nož za mene , podijelila me je na dva dijela. Jedan dio koji je pjevao iz bola i čiste emocije i drugi koji se lomi od ljubavi. Pjesma tako utiče na mene, na ljude, na svaku starosnu dob i pol. Zahvalna sam svima koji “Moje  proljeće” vole i  doživljavaju na način na koji nisam ni sanjala da će podijeliti sa mnom.“ izjavila je Jelena Rozga još uvijek pod nabojem emocija od uspjeha koji je postigla.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.