Jelena Rozga ne prestaje da oduševljava sa hitovima: Za početak 2020-te donosi novu numeru “Sveto Pismo”
Foto: Petar Vilović

Premijera 27.januara

Jelena Rozga ne prestaje da oduševljava sa hitovima: Za početak 2020-te donosi novu numeru “Sveto Pismo”

Nakon jednog od najuspesnijih singlova predstavljenih tokom protekle godine “Moje proljece” , Jelena Rozga nam za početak 2020-te donosi novu numeru “Sveto Pismo”.

Pjesmom sa jakom emocijom i porukom koja vas tjera da postavite pitanje “da li je ljubav zaista dovoljna?” splićanka moćnog glasa je izgleda jos jednom pomjerila granice. 

“Sveto pismo je numera koja vas jednostavno tjera da sebi postavite pitanje koje danas čuči u svakome od nas, “Da li je ljubav zaista dovoljna”? Da li je samo ljubav dovoljna da preživi sva iskušenja i probleme ili je ipak potrebno nešto više ?” Vjerujem da smo se svi barem jednom ovo zapitali, i sama pokušavam doći do odgovora kojeg i dalje nema... Ali vjerujem u ljubav i želim da vjerujem cijelim bićem da je sama po sebi ljubav ipak dovoljna, iako me je demantovala u životu, kao i mnoge od nas.”  - izjavila je Jelena, a ovu numeru ćemo premijerno čuti na njenom youtube kanalu u ponedjeljak 27. januara, tačno u podne.

3K6A1312

Foto: Petar Vilović

“Sveto pismo” nas vraća na početak Jelenine karijere gde su rođene pjesme koje decenijama žive velicanstveno i u punom sjaju pravih hitova, ali ovog puta uz jedinstveni dašak fenomenalnog Darka Dimitrova koji potpisuje aranžman, dok je za muziku i tekst zaslužan sjajan dvojac Tonci i Vjekoslava Huljic. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.