Nova pjesma Jelene Rozge-
Jelena Rozga, Foto: Petar Vilovic

Tekst napisala Emina Jahović

Nova pjesma Jelene Rozge-"Moje proljeće": Teško mi je bilo da otpjevam, poput krvi je protekla kroz mene(VIDEO)

Nova pjesma jedne od najtraženijih izvođača regiona, Jelene Rozge, donosi emociju koja sve one koju su preslušali novu numeru pod nazivom “Moje proljeće” nije ostavila ravnodušnim.

Emotivan tekst i muziku koja dopire do srca svih zena, potpisuje Emina Jahović a interpretacija Jelene Rozge će postaviti nov standard kada su balade u pitanju, saopšteno je iz Kodexu iz PR tima ove hrtvatske pjevačice.

JelenaRozga1

Foto: Petar Vilovic

I spot zaista prikazuje Jelenu na čijem licu možemo vidjeti kako je na nju uticala ova pjesma.

Prelijepa Splićanka u ekranizaciji “mog proljeća” gori od emocija i tako vješto prenosi sopstvene osjecaje na publiku da  njeno izvođenje numere tjera da je preslušavate iznova i iznova.

“Ova pjesma za mene nosi posebnu emociju a vidim i za sve ljude oko mene. Rijetke su pjesme koje dok pjevate stvaraju onaj osjećaj u stomaku kao da pjesma posjeduje vas, jer je jaka, jer se svako moze pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi je bilo da otpjevam a ujedno nikad lakše jer je osjećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene", kazala je Jelena. 

JelenaRozga3

Foto: Petar Vilovic

Ove Jelenine rijeci jasno možemo osjetiti slušajuci numeru, a prvo i premijerno izvođenje pjesme uživo, publika moze ispratiti večeras u Štark Areni, na manifestaciji pod nazivom  “Music Academy Awards” u Beogradu.

"Nakon ovako jakih poruka možemo samo zamisliti kako će Jelena doprijeti do srca publike koja se nalazi na licu mjesta , kako se najavljuje, ovog velikog spektakla", kazali su iz PR tima Rozge.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.