Nakon saslušanja Milačić ponovo uhapšen
Marko Milačić

Nakon saslušanja Milačić ponovo uhapšen

Nakon saslušanja u Prekšajnom sudu, odmah po izlasku iz sudnice, predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić, je po zahtjevu postupajućeg državnog tužioca ponovo uhapšen i sproveden u prostorije Uprave policije, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

"Jer je sada, nakon više od 12 sati provedenih u lišenju slobode, od strane osnovnog državnog tužioca osumnjičen da je izvršio krivično djelo - nepostupanje po naredbi za udaljenje", precizirali su iz te stranke.

Iz Prave ocjenjuju da je u pitanju je pravno nasilje nad Milačićem.

"Osnovni državni tužilac sinoć se izjasnio da u postupanju Marka Milačića ne postoje elementi krivičnog djela, već elementi prekršajnog djela, a tek nakon 12 časova, dakle nakon što je kao poslednji kriminalac noć proveo u prostorijama Uprave policije, i nakon što je dao iskaz pred sudijom Prekršajnog suda, izjasnio da je osumnjičnjn za krivično djelo nepostupanje po naredbi za udaljenje".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.