Prikupljen novac za nastavak liječenja Maše Baošić!
Maša Baošić

Lijepe vijesti

Prikupljen novac za nastavak liječenja Maše Baošić!

Za manje od mjesec dana, uspjeli smo svi zajedno, da obezbijedimo potrebna sredstva u iznosu od 16.182 eura za dalje liječenje dvogodišnje Maše Baošić, saopšteno je iz Fondacije Budi human.

"Zahvaljujući ljudima velikog srca, putem naše Fodndacije, Maša je uspjela četvrti put da prikupi potrebna sredstva za odlazak na liječenje metodom matičnih ćelija na klinici Liv Hospital u Turskoj. Njeno stanje se znatno poboljšalo, ali djevojčica još uvijek nije samostalna. Kako bi se njeno stanje unaprijedilo, prema mišljenju ljekara, Maši su potrebni novi tretmani", saopšteno je iz ove Fondacije.

Fondacija Budi human ističe da se trudi da ukaže da svaki doprinos znači puno, i da je djeci u procesu liečenja podrška veoma važna.

"Stoga, hvala svima koji su dio naših hrabrih borbi.Našoj Maši želimo puno sreće u nastavku liječenja!", poručuju iz Fondacije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.