Vaterpolisti CG za nagradne igre u organizaciji Fondacije „Budi human“ donirali reprezentativnu opremu

Vaterpolisti CG za nagradne igre u organizaciji Fondacije „Budi human“ donirali reprezentativnu opremu

Vaterpolo Savez Crne Gore, zajedno sa reprezentativcima, još jednom su Crnu Goru učinili ponosnom, najvećim herojskim činom od svih – zasijala je medalja humanosti.Oni su, u cilju što efikasnijeg prikupljanja novca za djecu koja su korisnici Fondacije, a koja čekaju na liječenje, odlučili da doniraju reprezentativnu opremu za nagradnu igru putem Fejsbuk grupe „Aukcije humanosti – Fondacija Budi human“, saopšteno je iz ove Fondacije.

Tamo će se naći potpisane kapice, lopte, dresovi i još mnogo toga.

Na pomenutoj grupi održavaće se nagradne igre, a uslovi su da se, svako ko želi da učestvuje i osvoji neki komad opreme sa potpisima naših šampiona, učlani u grupu „Aukcije humanosti – Fondacija Budi human“, pošalje makar jednu SMS poruku sadržine 1 na 14543 ukoliko želi da donira za Opšti račun, ili 12, 17, 25, 34, 35, 36, 37, 38 za nekog od mališana i dokaz o poslatim porukama u vidu „screenshota“ dostavi u komentaru objave i taguje tri prijatelja, koji bi takođe učestvovali.

"Time ćemo, svi zajedno, pokrenuti neraskidiv lanac humanosti, pomoći onima kojima je najpotrebnije, ali i obezbijediti šansu za osvajanje neke od nagrada koje nemaju cijenu.

Pridružite se fejsbuk grupi „Aukcije humanosti – Fondacija Budi human“,  učestvujte u nagradnim igrama i, kao što su Vaterpolisti nas, učinimo mi naše mališane ponosnim", poručuju iz Fondacije Budi Human.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.