Za Davuda i Sloba  upućeno 9500 eura pomoći u borbi protiv karcinoma!
Fondacija Budi human

Fondacija “Budi human“

Za Davuda i Sloba upućeno 9500 eura pomoći u borbi protiv karcinoma!

Slobo Selimović (14) iz Podgorice je dječak koji se prošle godine suočio sa teškom dijagnozom: Hočkinov limfom – maligno oboljenje limfnog tkiva, dok četvorogodišnji Davud Demić boluje od leukemije. Za ovu dvojicu dječaka, Fondacija “Budi human“ uputila je pomoć u ukupnom iznosu od 9500 eura.

“Slobo svoje liječenje mora nastaviti u Turskoj, gdje je upućen od strane Fonda, dok se Davud liječi u Beogradu, a obojici dječaka i njihovim porodicama potrebna je podrška za troškove života, smještaja, puta, medikamenata u stranim državama, u tim teškim okolnostima“, navodi se u saopštenju Fondacije.

Sredstva su opredijeljena iz Teleton fonda koji je namijenjen djeci oboljeloj od karcinoma.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.