Dženifer Aniston
Dženifer Aniston

Dženifer Aniston "srušila" Instagram prvom objavom! (FOTO)

Prva objava Dženifer Aniston na Instagramu, selfi s kolegama iz popularne serije "Prijatelji" 'srušila' je tu društvenu mrežu, a fotografija je za manje od 24 sata prikupila devet miliona lajkova, pišu britanski mediji.

Selfie s Lizom Kudrou, Kortni Koks, Metom LeBlankom, Dejvidom Švimerom i Metju Perijem, Aniston je objavila uz informaciju da se glumačka ekipa nedavno družila u domu Kortni Koks.

"A sada smo i Instagram prijatelji. Zdravo Instagrame", napisala je glumica,prenosi Hina.

Post je privukao toliku pažnju pratilaca da je privremeno srušio stranicu. Obožavatelji već dugo čekaju ponovni susret glumaca iz popularne serije. U septembru 2019. obilježena je 25. godišnjica premijere ovog sitkoma.

Trenutno broj pratilaca Dženifer Aniston na Instagramu iznosi 7,4 miliona i raste. Glumica je navodno prikupila više od 116.000 pratilaca u roku od 30 minuta od otvaranja svog naloga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.