Saobraćaj na pruzi Kolašin-Mojkovac u prekidu
Ilustracija

Za putnike organizovan autobuski prevoz

Saobraćaj na pruzi Kolašin-Mojkovac u prekidu

Saobraćaj na pruzi između Kolašina i Mojkovca, kako je rekla Mirjana Vujović iz Željezničke infrastrukture Crne Gore, obustavljen je, zbog obezbjeđivanja bezbjednosti terena.

Kako je objasnila beogradska kompanija "Planum" trenutno izvodi rekonstrukciju i sanaciju pet prednapregnutih mostova. 

Prilikom tih radova došlo je do klizanja terena na u blizini stope jednog od njih.

"Saobraćaj je zaustavlje zbog bezbjednosti, kako bi se obavilo saniranje klizišta na tom dijelu. Riječ je o mostu na samom ulazu u Kolašin, koji prolazi u bilzini restorana Savardak. Kompanija Planum je obećala da će sjutra do podneva obezbijediti taj teren, kada će se normalizovati i saobraćaj", rekla je Vujović za Vijesti.

Iz Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG), "Vijestima" je saopšteno da svi vozovi saobraćaju po redu vožnje.

ŽPCG je od Kolašina do Mojkovca za putnike organizovao prevoz autobusima.

U okviru međunarodnih vozova, kako je "Vijestima" rečeno u ŽPCG, neće saobraćati spavaća, kušet i kola za praćene automobile.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.