Promotivne cijene voznih karata na relaciji Podgorica–Nikšić–Podgorica od 1. januara do 31. marta
Ilustracija

Promotivne cijene voznih karata na relaciji Podgorica–Nikšić–Podgorica od 1. januara do 31. marta

Željeznički prevoz Crne Gore ad Podgorica sa zadovoljstvom obavještava korisnike svojih usluga da je u susret predstojećim praznicima uveo promotivne cijene voznih karata na relaciji Podgorica–Nikšić–Podgorica koje će važiti u periodu od 1.1.2022. godine do 31.03.2022. godine. Tokom ovog promotivnog perioda, cijena vozne karte na relaciji Podgorica–Danilovgrad i Nikšić–Danilovgrad iznosiće 1 eura, dok će cijena vozne karte na relaciji Podgorica–Nikšić i Nikšić–Podgorica iznositi 1.5 eura.

"Zadovoljstvo nam je da izađemo u susret potrebama korisnika naših usluga koji svakodnevno putuju na ovoj relaciji kako za potrebe posla tako i školovanja, te da u zimskim mjesecima na ovoj relaciji podstaknemo putovanje vozom koji predstavlja bezbjedan, komforan i povoljan vid javnog prevoza", navode iz kompanije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.