Đoković se družio sa vatrenim fanom iz Japana: Volim ćevape i sarmu, ti si životinja(VIDEO)
Foto: Screenshot

Urnebesni snimak

Đoković se družio sa vatrenim fanom iz Japana: Volim ćevape i sarmu, ti si životinja(VIDEO)

Novak Đoković je tokom turnira u Tokiju upoznao jednog od najvećih navijača koje ima na svijetu.

Izvesni Iori Jošida, amaterski teniser iz Japana, uspio je da dođe u kontakt sa najboljim teniserom svijeta i da provede kratko vrijeme sa njim.

Dvadesetjednogodišnji Iori je snimio urnebesan video koji je postavio na svom Jutjub kanalu, prenosi B92.

On je bio presrećan što je uopšte dobio priliku da upozna Novaka, a tokom 14-minutnog klipa može se vidjeti njegov urnebesni razgovor sa srpskim teniserom, kao i kraći trening-meč u kojem je Novak bio pobjednik.

Inače, Novak se plasirao u četvrtfinale turnira u Tokiju, gdje će u petak (najranije od 7 časova po srednjeevropskom vremenu) igrati protiv Francuza Luke Puja.

Kako je izgledalo druženje Japanca i Đokovića pogledajte u priloženom sadržaju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.