SDP Pljevlja traži hitnu sjednicu zbog pomora ribe
SDP

SDP Pljevlja traži hitnu sjednicu zbog pomora ribe

Socijaldemokratska partija Pljevlja poziva građane i narodne predstavnike da dignu glas za zaštitu životne sredine i da se, kako navode, toj borbi posvete u ime sopstvenog opstanka i budućnosti potomstva.

"Prihvatio je „sveti dom“ da nijedna razlika među nama nije toliko velika koliko su velike promjene kojima je izloženo naše prirodno okruženje. Onaj koji je dozvolio ovakav pomor ribe u pljevaljskim rijekama ni na kraj pameti nije imao ideju o uspostavljanju nečeg što je već decenijama trend u svijetu i zove se održivi razvoj. Ukratko to znači-harmonizaciju privrednih aktivnosti i prihvatnog kapaciteta životne sredine. Nedopustivo je bilo kakvo opravdavanje ili zataškavanje ovakvog incidenta. Institucije moraju da rade svoj posao i krivci moraju biti sankcionisani", poručuju iz te partije.

Iz SDP-a pozivaju lokalnu Skupštinu da hitno sazove vanrednu sjednicu gdje će se raspravljati o daljim koracima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.