Gradonačelnik Kjota moli Kim Kardašijan da preimenuje liniju donjeg veša

KimOhNo

Gradonačelnik Kjota moli Kim Kardašijan da preimenuje liniju donjeg veša

Gradonačelnik Kjota, bivše carske prijestonice Japana, odlučio je da piše Kim Kardašijan i da je zamoli da za svoju liniju donjeg veša "Kimono" smisli neko drugo ime.

Američka rijaliti zvijezda, koja ima 134 miliona pratilaca na Instagramu, prošle sedmice pokrenula je buru na društvenim mrežama kada je predstavila kolekciju koja nosi ime tradicionalnog japanskog odjevnog predmeta.

Na Tviteru se rasprava o njenoj modnoj liniji vodi na heštegu #KimOhNo.

Gradonačelnik Kjota Daisaku Kadokava uputio je pismo na engleskom Kim Kardašijan u kojem je moli da razmotri odluku o imenu kolekcije donjeg veša, rekli su Frans presu japanski zvaničnici.

Kimono u bukvalnom prevodu znači stvar koja se nosi, a gradonačelnik je u pismu rijaliti zvijezdu podsjetio da je taj tradicionalni odevni predmet "oblikovalo bogatstvo japanske istorije i prirode".

Kim Kardašijan je za Njujork tajms rekla da nema namjeru da kreira stvari koje liče na kimono, kao ni da taj odjevni predmet predstavi u negativnom svijetlu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.