Merkelova se ponovo tresla (VIDEO)
Foto: Printscreen

Odbla čašu vode

Merkelova se ponovo tresla (VIDEO)

Njemačka kancelarka Angela Merkel ponovno se vidno tresla na javnom mjestu. Ovoga puta bila je u Berlinu na predstavljanju nove ministarke pravosuđa Kristine Lambret.

Merkel je čvrsto držala ruke i pridržavala se dok je njemački predsjednik Frank-Valter Štajmajer predstavljao novu članicu vlade.

Kancelarki su donijeli čašu vode, ali nije je htjela da popije.

Podsjetimo, Merkel se prije devet dana takođe vidno tresla na dočeku novog ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog.

Dok ga je čekala, njene noge i tijelo počeli su da se tresu, a činilo se da joj je malo bolje kada je s njim prolazila pored počasne garde njemačke vojske.

Izgledala je kao da jedva stoji dok su slušali himne Njemačke i Ukrajine.

Kasnije je na konferenciji za novinare poručila da je dehidrirala i da je u međuvremenu popila tri čaše vode. Zbog toga su joj i danas donijeli čašu vode koju ipak nije popila.

Index.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.