Obuo čarapu sa 25.000 eura!
Foto:Uprava carina Srbije

Obuo čarapu sa 25.000 eura!

Na graničnom prelazu Vatin spriječen je nedozvoljen prenos 25.000 eura koje je državljanin Srbije sakrio u čarapi.

Carinici su u srijedu na graničnom prelazu Vatin, spriječili jednog vozača kamiona da u čarapi koju je nosio na sebi, iz zemlje iznese 25.000 neprijavljenih eura, saopštila je Uprava carina Srbije.

Prekršaj je otkriven oko 21 čas, kada je na red za kontrolu stigao kamion novopazarskih registarskih oznaka za čijim se volanom nalazio 61-godišnji srpski državljanin iz okoline Kraljeva koji se uputio ka Rumuniji radi utovara stoke.

U razgovoru sa carinskim službenicima, vozač je rekao da nema ništa da prijavi i da sa sobom nosi 8.000 eura.

25000evrauguraoucarapu13062019

Foto:Uprava carina Srbije

Detaljnom kontrolom kamiona nije otkriveno ništa neobično, ali je pregled samog putnika demantovao njegove riječi – u džepu pantalona koje je nosio na sebi pronađeno je 10.000 eura, što je iznos koji je  dozvoljeno prenijeti preko granice bez prijavljivanja, ali je u lijevu čarapu stavio i kesu sa svežnjem neprijavljenih novčanica.
 
Crvena kesica koju je ovaj vozač ugurao u čarapu bila je ispunjena sumom od 25.000 eura koju nije imao namjeru da prijavi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.