Akcija Štek: Zaplijenjeno preko kilogram heroina vrijednosti oko 25.000 eura, uhapšen osumnjičeni

Akcija Štek: Zaplijenjeno preko kilogram heroina vrijednosti oko 25.000 eura, uhapšen osumnjičeni

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala – Odsjek za borbu protiv droge su juče, u saradnji sa Regionalnim centrom bezbjednosti “Centar” – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, u sklopu policijske akcije kodnog naziva “Štek”, zaplijenili preko kilogram heroina u Podgorici.

Postupajući po nalogu nadležnog sudije za istragu, policijski službenici su izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi F.U. (31) državljanin Albanije.

“Prilikom pretresa pripadnici policije su pronašli i oduzeli dva veća i tri manja pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlo braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, ukupne težine oko 1,15 kg. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je F.U. imao namjeru da navedenu opojnu drogu stavi u dalji tzv. ulični promet na području Podgorice”, navodi policija.

Kako su dodali, procijenjena vrijednost zaplijenjene droge u uličnom prometu je oko 25.000 eura.

Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici F.U. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.