Federer lako do drugog kola Rolan Garosa
Rodžer Federer

Federer lako do drugog kola Rolan Garosa

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je pobijedio Lorenca Sonega sa 3:0 (6:2, 6:4, 6:4).

Za sat i 43 minuta igre, bez mnogo muke, Federer je eliminisao Italijana.

Već na startu prvog seta Švajcarac je došao do prednosti, a posle dva brejka vodio je sa 4:0. Sigurnom igro ma svoj servis uspio je Federer da dobije prvi set, d abi drugi otvorio na identičan način. Ponovo je poveo sa 4:0, ali je italijanski teniser uspio da popravi igru i vrati jedan brejk. Rutinskom igrom do kraja drugog seta i tokom trećeg, Rodžer je stigao do pobjede.

U narednom kolu sastaće se sa Oskarom Oteom, koji je eliminisao Maleka Džazirija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.