Maji Marijani zapalili auto: Dva nepoznata muškarca sa kapuljačama upala u garažu, pjevačica i ćerka preplašene
Maja Marijana

Maji Marijani zapalili auto: Dva nepoznata muškarca sa kapuljačama upala u garažu, pjevačica i ćerka preplašene

Automobil pjevačice Maje Marijane zapaljen je danas ispred njene kuće u Filmskom gradu.

Kako je pevačica kazala, dva nepoznata muškarca sa kapuljačama uletjela su u garažu i zapalila njen skupocjeni automobil marke ''mercedes''.

Pjevačica ističe da prethodno nije dobijala prijetnje, a slučaj je odmah prijavila policiji. Kako kaže, ona je policiji rekla na koga sumnja, ali ne može da tvrdi sa sigurnošću ko su napadači sa kapuljačama.

Dva nepoznata momka sa kapuljačama su upala u moju garažu i zapalila mi automobil marke ''mercedes''. Slučaj smo odmah prijavili policiji, njima smo sve rekli šta smo imali. Nisam dobijala prijetnje, ne znam o čemu se radi. Mi smo policiji rekli na koga sumnjamo, o tome ne bih. Moja ćerka i ja smo u strahu, ona je bila sa mnom u kući tada, preplašena je. Policija će ispitati čitavi slučaj. Kad sam vidjela na sigurnosnim kamerama da mi gori automobil, presjekla sam se. Nisam znala šta me je snašlo. Odmah sam pozvala vatrogasce i policiju. Pričinjena mi je velika materijalna šteta, automobil više nije u voznom stanju - rekla je preplašena pjevačica za pink.rs.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.