Niš: Pobjegao iz policije, pa ga uhapsili usred rijeke Nišave (VIDEO)
Foto: Printscreen

Optužen za nasilje u porodici

Niš: Pobjegao iz policije, pa ga uhapsili usred rijeke Nišave (VIDEO)

Muškarac koji se tereti za nasilje u porodici odgurnuo je službenicu u niškoj policijskoj stanici, iskočio kroz prozor i pobjegao, navode u policiji.

Patrola ga je sustigla kod nekadašnjeg grčkog konzulata, ali su morali da uđu u rijeku da bi ga priveli.

Novi detalji nesvakidašnje policijske akcije kažu da je u pitanju 36-godišnji S.A. koji je prekršio izrečenu mjeru zbog nasilja u porodici. Iz stanice je pobjegao.

On je policijsku službenicu odgurnuo i pobjegao kroz prozor.

Policajci su ga sustigli kod grčkog konzulata i uhapsili ga - navode iz policije.

Prema snimku koji je na Fejsbuku objavila građanka koja je svjedočila hapšenju, nekoliko policajaca moralo je i da uđe u Nišavu da bi bjeguncu stavili lisice.

Iz policije dodaju da je obavješteno Osnovno javno tužilaštvo.

Izvor: Južne vesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.