Mijatović osuđen na godinu dana zatvora
Foto: EPA

Mijatović osuđen na godinu dana zatvora

Predrag Mijatović nagodio se sa sudom u Madridu i osuđen je na godinu dana zatvora.

Predrag Mijatović je optužen da je utajio oko 600,000 eura poreza u periodu između 2011. i 2014. godine, a on se izjasnio krivim povodom tih optužbi.

Kako španski zakon nalaže, Mijatović neće morati tu kaznu da odsluži u zatvoru već može finansijski da je "odradi".

Baš kao u slučaju Kristijana Ronalda, Mesija, Murinja, Mijatović će plaćati 10 eura po zatvorskom danu, ali za dvije godine, što znači da će u kasu uplatiti 7,300 eura.

Nekadašnji fudbaler, a sada fudbalski agent, već je platio porez na glavnicu utajenog dijela od 600,000 eura, ali će morati da doplati i kamatu od otprilike 240 hiljada eura.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.