Mijatović: Jović je sebi napravio dodatni problem u Realu kršenjem karantina
Predrag Mijatović

"Treba saslušati obije strane"

Mijatović: Jović je sebi napravio dodatni problem u Realu kršenjem karantina

Legendarni fudbaler Predrag Mijatović izjavio je da bio volio da se o Luki Joviću priča kao o igraču koji je da mnogo golova za "kraljevski klub", umjesto o krivičnoj prijavi zbog kršenja karantina.

Jović je dolaskom iz Madrida u Beograd, prekšio protokol karantina, po kom je 14 dana trebalo da ostane u izolaciji, zbog čega je protiv njega u Srbiji podnijeta krivična prijava.

"Lično bih volio da se o Luki Joviću priča kao o igraču koji je dao mnogo golova ove sezone u Real Madridu, ali nažalost to nije tako. Vidim da je aktuelna tema njegovog dolaska u Beograd i kršenja pravila što se tiče izolacije. Ne poznajem situaciju da bih mogao više da kažem, ali ako je napravio to i prekršio izolaciju mislim da je to ozbiljan problem i da će vjerovatno imati adekvatne konsekvence. Ne znam sada kako će Real Madrid reagovati", rekao je Mijatović u jutanjem programu TV Prva.

On kaže da treba saslušati obije strane, ali i da bi budućnost Luke Jovića u Madridu mogla da bude ugrožena zbog ovakvog postupka.

"Objavljena je vijest da je uradio to što je uradio, međutim sada treba čuti obije strane. Ako je prekršio onda će vjerovatno imati problema, ne samo sada u Real Madridu, već i u budućnosti njegovoj u Realu kao klubu", zaključio je Mijatović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.