Tjelohranitelji Kim Džong Una glancali vrata voza u pokretu kroz koja je izašao njihov predsjednik (VIDEO)
Kim Džong Un

Postavili i "motić" do crvenog tepiha

Tjelohranitelji Kim Džong Una glancali vrata voza u pokretu kroz koja je izašao njihov predsjednik (VIDEO)

Tjelohranitelji Kim DŽong Una, koji su sjevernokorejskog lidera dopratili do Vladivostoka, ponovo su privukli pažnju svjetskih medija. Svom šefu opet su pružili poseban tretman.

Dok je blindirani zeleni voz polako ulazio u stanicu, Kimovi agenti u crnim odijelima i bijelim rukavicama glancali su, u hodu, vrata voza kroz koja je potom izašao sjevernokorejski lider, objavila je ruska televizija RT.

Kad se voz zaustavio, oni su postavili „mostić“ koji spaja vagon i crveni tepih, na koji je Kim stupio.

Kim je zatim prošetao gradskim trgom gdje mu je priređen doček uz orkestar garde, a potom je sjo u crnu limuzinu koju je okružilo 12 tjelohranitelja.

Na snimcima se vidi kako sjevernokorejski agenti ubrzavaju hod i počinju da trče uz limuzinu kojom se vozi Kim.

Iste scene mogle su da se vide i prilikom njegove posjete Južnoj Koreji prošle godine.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.