Porodica Šaulić: Hvala svima koji su pomogli da dostojanstveno ispratimo našeg Šabana
Foto: Marko Jovanović

Porodica Šaulić: Hvala svima koji su pomogli da dostojanstveno ispratimo našeg Šabana

Porodica Šaulić izdala je zvanično saopštenje u nedjelju, 24. februara, dva dana nakon što je kralj narodne muzike Šaban Šaulić sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

"Prošlo je sedam dana otkako nas je napustio suprug, otac, deda, tast, svekar, kum, brat, prijatelj, veliki čovjek i umjetnik Šaban Šaulić.

Želimo da se zahvalimo svim poštovaocima Šabanovog lika i djela iz cijelog svijeta na bezbrojnim izrazima saučešća, podršci, i saosjećanju u našem bolu. Hvala našim kumovima, prijateljima, familiji, saradnicima, kolegama, Predsjedništvu i Vladi Republike Srbije, medijskim kućama, upravi i zaposlenima na Novom groblju, diplomatskim predstavništvima u Njemačkoj, čelnicima grada Beograda, kao i svim ostalima koji su pomogli da lakše prebrodimo težak period i dostojanstveno ispratimo našeg Šabana.

Posebnu zahvalnost na prijateljstvu, podršci i bezrezervnoj pomoći dugujemo Predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i članovima njegove porodice, Ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću sa porodicom, ministru odbrane Aleksandru Vulinu i njegovoj supruzi Nataši Vulin, pokrajinskom sekretaru Vojvodine za socijalnu politiku Predragu Vuletiću i njegovoj porodici, generalnom sekretaru predsjednika Republike Srbije Nikoli Selakoviću sa porodicom, ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću sa porodicom i predsjedavajućem predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.

Sa neizmjernom zahvalnošću i poštovanjem,

Gordana Šaulić sa djecom"!

Šaban Šaulić sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju 22. februara, a na vječni počinak ispratilo ga je oko 5.000 ljudi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.