U ovom vrhunskom hotelu je zaposlen prelijepi planinski pas (FOTO)
Foto: Instagram

Nećete skidati osmijeh sa lica

U ovom vrhunskom hotelu je zaposlen prelijepi planinski pas (FOTO)

Šta je bolje od vrhunskog hotela? Vrhunski hotel sa psom koji će vas dočekati.

Hotel St. Regis u Aspenu zaposlio je jednog prelijepog bernskog planinskog psa po imenu Kiti Džejkog Astor II čime se upisao u istoriju kao prvi luksuzni hotel ovog tipa koji među zaposlenima ima životinju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kiti će imati mnogo posla, pa će tako dočekivati goste već na aerodromu, prisustvovati priredbama, događajima, maziti se u lobiju sa gostima i donositi osmjeh na lica posjetioca.

S obzirom na to da je pravi planinski pas Kiti će imati i slobodno vrijeme za uživanje na snijegu, navodi se u saopštenju hotela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

B92

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.