Domišljat Beograđanin: Stavio nanogicu na psa, on slobodno šetao po gradu
Ilustracija

Domišljat Beograđanin: Stavio nanogicu na psa, on slobodno šetao po gradu

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, saopštilo je danas da je Dejanu V. (29) odredilo zadržavanje od 48 sati, jer je prekršio mjeru zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor.

Mediji navode da je Dejan V. nanogicu nakon skidanja okačio na psa koji je bio u stanu, dok se on šetao po gradu.

Dejan V. je osumnjičen za krivično djelo ometanje pravde i krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari, saopštilo je ovo tužilaštvo.

Okrivljeni će sutra biti saslušan u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Sud je okrivljenom krajem oktobra odredio kućni pritvor uz elektronski nadzor-nanogicu, zbog sumnje da je zajedno sa još jednim muškarcem pretukao D.L. (39). 

Pretučeni muškarac je, kako navode mediji, Darko Lilić,  sin nekadašsnjeg predsednika SRJ Zorana Lilića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.