Nišikori: Nikoga ne bih mogao da pobijedim igrajući na jednoj nozi
Nišikori, foto:Anadolija

Nišikori: Nikoga ne bih mogao da pobijedim igrajući na jednoj nozi

Japanski teniser Kei Nišikori rekao je da se trudio da i pored povrede odigra današnji meč protiv Novaka Đokovića, ali da je morao da preda četvrtfinalni duel Otvorenog prvenstva Australije, pošto nije mogao dobro da se kreće.

Nišikori je posle manje od sata igre predao meč pri rezultatu 1:6, 1:4 zbog bolova u butini i preponi.

"Posle trećeg ili četvrtog gema, kada sam servirao, pao sam na desnu nogu. Posle toga nisam mogao da skočim i koljena mi nisu bila sigurna", rekao je Nišikori.

Njemu je ukazana pomoć po završetku prvog seta, butina mu je bandažirana, ali je ipak morao da preda meč.

"Pokušavao sam. Posle nekoliko gemova nisam mogao da se krećem, nisam mogao dobro da serviram. Čak i da nisam igrao protiv Novaka, nikoga ne bih mogao da pobijedim igrajući na jednoj nozi. Bilo je previše teško", naveo je Nišikori. 

Đoković će u polufinalu igrati protiv Francuza Luke Puja, koji je posle četiri seta pobijedio Kanađanina Miloša Raonića.

Srpski teniser u Melburnu pokušava da osvoji sedmu titulu, a Puj je prvi put u polufinalu nekog grend slem turnira.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.