Franca: Stvaramo moćan tim, želimo da trofeji ostanu u Bijelom Polju
Sead Franca

O prelaznom roku

Franca: Stvaramo moćan tim, želimo da trofeji ostanu u Bijelom Polju

Nikad uzbudljiviji prelazni rok, kada je u pitanju Jedinstvo iz Bijelog Polja, koje je u svoje redove dovelo četiri nova igrača.

Klub je doveo novog igrača Strahinju Kuburovića koji je igrao polusezonu u slovenačkom Salonitu.

Novi igrač je i mladi korektor Kiril Kločko iz Ukrajine a u redove crnogorskog prvaka stigao je i iskusni primač Nemanja Dukić iz Srbije, a najzvučnije ime koje dolazi u Bijelo Polje je aktuelni crnogorski reprezentativac Luka Šuljagić, koji dolazi iz francuskog Ajačija. 

"Ulazimo u ovu polusezonu s mnogo optimizma, najviše iz razloga što smo doveli igrače na pozicijama na kojima smo željeli. Sada imamo dobar tim, moćan tim, sa igračima koji žele da se bore za trofeje i koji su pored drugih ponuda izabrali nas, rekao je predsjednik Odbojkaškog kluba Jedinstvo Sead Franca.

Franca je naveo da želi da ove sezone Jedinstvo osvoji Prvenstvo i Kup.

Prema njegovim riječima neće biti lako, ali kako je ocijenio, stvoriće se svi preduslovi da se ekipa što bolje spremi i uigra za obaveze koje je očekuju u domaćim takmičenjima.

Novi predsjednik  nakon nešto više od mjesec dana od dolaska na funkciju osvrnuo se na svoj boravak u klubu.

"Kao što smo najavili, nova uprava na čijem sam čelu kontinuirano radi na unapređenju rada kluba u svim segmentima i sve stvari polako dolaze na svoje. Mi želimo da ovaj tim koji će biti kao nikada do sada kvalitetan, bude početak nove faze razvoja kluba. Jedini smo klub u državi koji ima prvoligaške ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji. U narednom periodu ćemo se posvetiti i podizanju kvaliteta ženske ekipe, čime ćemo i žensku selekciju podići u vrh crnogorske odbojke. Očekujem dosta od mlađih selekcija od kojih u budućnosti želimo da stvaramo ozbiljne igrače i igračice", zaključio je Franca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.