Odbojkaš Ljubomir Popović najbolji sportista Bijelog Polja za 2018. godinu
Ljubomir Popović

Odbojkaš Ljubomir Popović najbolji sportista Bijelog Polja za 2018. godinu

Udruženje sportskih novinara Bijelog Polja i Javna ustanova Centar za sport i rekreaciju proglasili su Ljubomira Popovića, odbojkaša Jedinstva i povremenog reprezentativca Crne Gore, za najboljeg sportistu Bijelog Polja za 2018. godinu.

Najbolji klub je OK Jedinstvo, osvajač Kupa i Prvenstva Crne Gore i učesnik Lige šampiona.

Najbolji trener u protekloj godini je Osman Erović, trener AK Jedinstvo i selektor reprezentacije Crne Gore. Za najperspektivnijeg sportistu izabran je Risto Drobnjak, dok je najbolji sportski radnik Slobodan Šebek, sportski direktor OK Jedinstvo.

Udruženje sportskih novinara Bijelog Polja i Javna ustanova Centar za sport i rekreaciju su izabrali i nekoliko mladih sportista koji su ostvarenim rezultatima u prošloj godini skrenuli pažnju na sebe.

To su košarkaš Vasilije Vučinić, rukometaš Nikola Jelić, atletičar Boris Vujošević i Edin Erović, fudbaler Rijad Džafić, rukometašica Ema Kolić, džudiskinja Kristina Milićević, bokseri Zdravko Vlaović i Darko Mrdović. Ppriznanje u ovoj kategoriji dobio je i novi član Paraolimpijske reprezentacije Crne Gore Adnan Kujović.

Posthumno, za zasluge u doprinosu razvoja bjelopoljskog sporta dobio je Nebojša Milošević, košarkaš koji je ponikao u Jedinstvu, a kasnije bio istaknuti igrač većeg broja klubova i košarkaški funkcioner.

Nagrade će na svečanosti uručiti predsjednik Opštine Petar Smolović.

Izvor: Opština Bijelo Polje

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.