OK
Foto: Opština Bijelo Polje

Najveće priznanje Opštine Bijelo Polje

OK "Jedinstvo", Amra Štulić i Damir Kijamet dobitnici nagrade "3.Januar"

Najveće priznanje Opštine Bijelo Polje Nagrada 3. Januar za 2018. godinu pripala je OK "Jedinstvo" i Amri Štulić i Damiru Kijametu inženjerima u firmi Franca.

Predsjednik Skupštine opštine Bijelo Polje i Žirija za dodjelu nagrade "3.Januar", Abaz Dizadrević je obrazlažući odluku istakao da su OK "Jedinstvo" za ovu nagradu preporučili rezultati koje su postigli u 2018. godini a to je i osvajanje duple krune.

"Sport i kultura u našem gradu su prepoznatljivi, ali najviše po ovakvim rezultatima koje je OK "Jedinstvo" ostvarilo u prethodnom periodu. Nagrada inženjerima Mesoprometa pripala je zbog vanrednih napora pojedinaca koji su van profesionalnih obaveza i redovnih poslova dali vidljive rezultate i ekstremnim  naporom doprinijeli  da se jedna velika firma od koje praktično zavisi privreda ovog grada, a  koja je imala veliki požar vrati na noge. Njihovim zalaganjem su osposobljeni uređaji i mašine koje su omogućile nastavak rada Mesoprometa", zaključio je Dizdarević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.