Staza za nordijsko skijanje prvi put ove godine u Kolašinu
Kolašin, foto: Ilustracija

Zvanično otvaranje sezone u subotu

Staza za nordijsko skijanje prvi put ove godine u Kolašinu

Građani Kolašina i turisti će prvi put ove godine imati stazu za nordijsko skijanje, sa obezbijeđenim instruktorima i mogućnošću iznajmljivanja opreme, saopštio je direktor lokalne Turističke organizacije, Aleksandar Vlahović.

On je na sastanku predstavnika turističke privrede i kolašinske lokalne vlasti najavio da će sezona zvanično biti otvorena u subotu, bogatim zabavnim programom na Ski-centru Kolašin 1450, kao i na gradskom trgu, prenose Dnevne novine.

Manifestacija se organizuje u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom (NTO), a tog dana biće i 50 odsto jeftiniji ski-pasovi i besplatan prevoz do skijališta, kao i degustacija nacionalnih jela i vina.

“Prvi put ove godine turisti i Kolašinci imaće i stazu za nordijsko skijanje, dugu kilometar i po, sa obezbijeđenim instruktorima i mogućnošću iznajmljivanja opreme u dva najveća kolašinska hotela Bianca i Sheraton”, rekao je Vlahović.

Staza je, kao je dodao, u sportskoj zoni na samo par stotina metara od centra grada. Taj projekat realizovan je na predlog inicijative Pokrenimo Kolašin, a u saradnji sa nevladinom organizacijom (NVO) Natura.

Kako je najavljeno, poslije više godina, do sredine februara, a moguće i duže, biće organizovan prevoz autobusima od grada do Ski-centra Kolašin 1450 i Kolašin 1600 u oba pravca.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.