Ski centar Kolašin: Žičara počinje da radi sjutra
Ilustracija

Pala tri stuba na dalekovodu Rijeka Mušovića – Jezerine

Ski centar Kolašin: Žičara počinje da radi sjutra

Ski-centar Kolašin 1450 nije radio juče, a neće ni danas, zbog problema sa napajanjem električnom energijom. Kako su Pobjedi rekli iz Skijališta, očekuje se da počne ponovo da radi za vikend.

Obavještavamo vas da zbog problema u napajanju električnom energijom, Skijalište Kolašin 1450 danas i sjutra neće biti otvoreno za skijanje - naveli su na Fejsbuk stranici Skijališta.

Izvršna direktorica Ski-centra Kolašin 1450 Dijana Bulatović našoj redakciji je kazala da su oštećenja na elektro mreži velika.

"Zbog velikog nevremena, vjetra i vlažnog snijega koji je padao ovih dana popadali su električni stubovi. Trenutno se radi na otklanjanju kvarova na elektromreži i očekujemo da će skijalište proraditi za vikend", objasnila je Bulatović.

Ona je dodala da su skijaši koji su bili njihovi gosti iskoristili drugo - Skijalište 1600. Vukota Popović iz Ski-centta Kolašin 1450 je objasnio da su na dalekovodu Rijeka Mušovića - Jezerine pala tri stuba i da je pokidana mreža.

"Predstavnici Ski centra su juče ujutru obišli to područje i uvjerili se da se radi o kompleksnim kvarovima na terenu gdje je visina snijega metar i po. Počelo se sa popravkama i procjenjuje se da će elektro- snabdijevanje biti uspostavljeno danas, kako bi od subote nastavilo funkcionisanje skijaške infrastrukture", kazao je Popović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.