Karate klub

Karate klub "Iskra" osvojio treće mjesto na međunarodnom takmičenju u BiH

Juče je u Čitluku u Bosni i Hercegovini održano izuzetno jako međunarodno karate takmičenje, na kojem je klub Iskru iz Danilovgrada predstavljalo 12 takmičara koji su osvojili treće mjesto u ekipnom plasmanu.

Takmičenje koje je okupilo preko 600 takmičara iz 58 klubova iz čitavog regiona.

Karate klub Iskru je predstavljalo 12 takmičara, koji su nastupili u 15 kategorija.

Osvajanjem 3.mjesta u generalnom plasmanu u izuzetnoj jakoj konkurenciji napravili su rezultat vrijedan pažnje.

ekipa

Osvajači zlatne medalje su: Vučinić Vuk u kategoriji 2007, -40 kg, Anes Arifaj, 2008, -40 kg, Balša Vojinović 2005, - 40kg, Alan Balić 2008, - 35kg

Srebrne medalje: Teodora Bubanja, 2004, +54kg, Simović Nemanja, 2005, - 52 kg, Raičević Vlado, 2009, -27kg, Abramović Sara, 2005, -45kg, Abramović Sara 2008, - 49 kg;
Vojinović Balša, 2006,-36 kg

Bronzane medalje: Viktorija Vukadinović, 2008, - 36kg, Vučinić Vuk, 2008, -40 kg, Stefan Miljanić, 2008, -45kg.

Ekipu su na takmičenju predvodili Vuk Žarić, predsjednik kluba i Nenad Vojinović, šef stručnog štaba zaduženog za borbe.

generalniporedak

“Bilo je zadovoljstvo posmatrati naše takmičare ne samo na turniru, već i van njega. Imamo izuzetno talentovanu generaciju, za koju se upravni odbor Kluba trudi da obezbijedi uslove kojim bi doprinjeli valorizaciji njihovog potencijala. Stvorili smo trenažni centar kako bi im omogućili što je moguće više treninga, radimo na širenju mreže karate škola, ne bi li i na taj način povećali konkurentnost ekipe. Iz konkurentnosti prirodno, mora ponići i kvalitetan rezultat “ – istakao je Žarić.

Trener Vojinović je zadovoljan nastupom i najavljuje još veći rad.

“Izuzetno kvalitetan turnir, na kojem smo se predstavili u pravom smislu. Obzirom da se radi o samom početku takmičarske polusezone, uvidjeli smo se na kojim stvarima treba da poradimo, kako bi smo u budućnosti ostvarili još bolje rezultate. Ostaje žal za par izgubljenih finala, ali ćemo nastojati da iz tih poraza izvučemo pouke. Osvajanjem 3.mjesta u generalnom plasmanu iza Karate saveza Zagreba i kluba domaćina, koji su nastupili sa preko 50 takmičara, daje nam motiva da istrajemo u radu. Pred nam je niz turnira u zemlji u inostranstvu, kojim želimo da podignemo formu naših reprezentativca pred predstojeće državno prvenstvo", kazao je Vojinović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.