Janović primio Boškovića i Mikulića osvajače svjetskih medalja: Veliki rezultati za CG
Sa sastanka

Crna Gora u prethodne dvije godine osvojila rekordan broj medalja

Janović primio Boškovića i Mikulića osvajače svjetskih medalja: Veliki rezultati za CG

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je danas Bojana Boškovića i Nemanju Mikulića, osvajače medalja sa Svjetskog prvenstva za kadete, juniore i mlađe seniore koje je od 23 do 27.oktobra održano u Čileu.

Tom prilikom Janović je istakao da ga posebno raduje što naši karatisti u kontinuitetu ostvaruju odlične rezultate na velikim međunarodnim takmičenjima što potvrđuje i rezultat Bojana Boškovića koji je postao svjetski prvak u mlađim kategorijama dok je Nemanja Mikulić osvojio bronzanu medalju.

„Ovo su veliki rezultati za našu državu. Moram zaista sa posebnim ponosom istaći da je Crna Gora u prethodne dvije godine osvojila rekordan broj medalja, a upravo su za to najzaslužniji naši mladi talenti sa njihovim stručnim timovima“, kazao je Janović.

49017838396f83d7814f9o

Janović je dodatno istakao da država prepoznaje i vrednuje ovakve rezultate naših sportista, a posebno ga raduje što će Bošković i Mikulić steći status perspektivnih sportista i stipendije od Ministarstva sporta i mladih. Takođe je dodao i da je podrška prema Karate savezu na mnogo većem nivou nego ikada ranije.

Bošković i Mikulić kao i predsjednik Karate saveza Ivan Krstajić koji je prisustvovao prijemu, zahvalili su se Vladi Crne Gore i Ministarstvu sporta i mladih na ogromnoj podršci koju ovaj resor u kontinuitetu ppruža prema Karate savezu.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.